Avecor investoi Pohjanmaalle ja Etelä-Pohjanmaalle - Avecor Oy - Liikelahjat ja markkinointituotteet yrityksille

Vaasa Insider haastatteli Avecor Oy:n asiantuntijamyyjää Andreas Granforsia yrityksen kasvuaikeista Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella lokakuussa 2021. Andreas on nimetty alue-edustajaksi kyseiselle alueelle. 

Haastattelussa käsiteltiin muun muassa sitä, miksi Avecor panostaa juuri Pohjanmaan maakuntiin. Aluetta pidetään kasvualueena ja sillä nähdään olevan suuri kasvupotentiaali. Lisäksi Andraksen asenne ja tekemisen meininki vakuuttivat, että alueeseen kannattaa panostaa. Työ löysi tekijänsä, kuten sanotaan. 

Andreas Granfors tuntee hyvin Pohjanmaan, asuuhan hän tällä hetkellä Vaasassa ja on syntyään Kristiinankaupungista. Andreas puhuu sujuvaa ruotsia, josta on selkeä etu kun toimialue on kaksikielinen. Asiakkaita pystytään palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla, 

Artikkelissa käsitellään myös sitä, miten Avecor Oy on selvinnyt koronan mukanaan tuomista haasteista. Liiketoimintaa on onnistuttu sopeuttamaan tilanteeseen. 

Avecorin liiketoiminnan ydintä onkin juuri tämä: asiakkaiden ja muuttuvien olosuhteiden tarpeiden tunnistaminen ja niihin vastaaminen ripeästi. 

Pääset lukemaan koko artikkelin täältä.

InvestointiKasvuMyyntityöPohjanmaa