Meille Avecorilla on tärkeää toimittaa ensiluokkaista laatua, nopeasti ja juuri brändisi mukaan yksilöidysti. Olemme liikelahjojen ja painatustuotteiden kokenut toimittaja ja tukkuliike. Autamme sinua koko suunnitteluprosessin läpi, jotta saat juuri tarpeisiisi sopivat liikelahjat ja painatustuotteet.

Miksi valita Avecor? Näin me toimimme:

 

KUUNTELEMME SINUA

Tuotteita on tuhansia, mutta mikä vastaa parhaiten sinun tarpeitasi? Tarvittaessa neuvomme mitkä tuotteet sopivat parhaiten sinun tarpeisiin nähden. Kuuntelemme sinua ja toteutamme toiveesi.

 

NOPEASTI MUTTA KUNNOLLA

Nopeus on valttia nykymaailmassa. Ymmärrämme sen, ja haluamme tarjota mahdollisimman nopean palvelun alusta loppuun. Suunnittelu ja kommunikointi hoidetaan kuitenkin rauhassa, sillä haluamme varmistaa, että toiveesi täyttyvät.

 

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Tyytyväisyys toimintaamme sekä tarjoamiimme tuotteisiin on erittäin tärkeää. Näet aina halutessasi esimerkkituotteen ja varmistamme painatuksen lähettämällä vedoksen hyväksyttäväksi. Vasta tämän jälkeen tuotteet menevät tuotantoon.

 

LAADUKKAAT TUOTTEET

Pitkän kokemuksen kautta tiedämme jo mitkä tuotteet täyttävät asiakkaidemme laadulliset kriteerit. Lisäämme trendien mukaan aina uusia tuotteita, jotta loppukäyttäjien kiinnostus säilyy ja näin myös yritysimagoakin on helpompi ylläpitää.

Olemme merkittävä valtakunnallisesti toimiva tukkuliike. Suuret volyymimme ja personoitu ERP-järjestelmämme takaavat sinulle markkinoiden edullisimmat hinnat ja aukottoman toimitusvarmuuden. Asiantuntijamyyjämme ovat Suomen parhaimmistoa omalla alallaan ja heiltä kaikilta löytyy kokemusta pitkältä ajalta. Tiimityöskentelyllä löydämme parhaat ideat ja toteutamme ne sinun toiveidesi mukaan.