Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset osana liiketoimintakehitystä - Avecor Oy - Liikelahjat ja markkinointituotteet yrityksille

Avecor Oy on hiljattain toteuttanut asiakastyytyväisyystutkimuksen ja tässä kooste kyselyn tuloksista. 

Tutkimukseen vastanneet asiakkaat olivat erittäin tyytyväisiä Avecor Oy:n tarjoamiin liikelahjapalveluihin. He arvostivat erityisesti yrityksen laajaa tuotevalikoimaa ja nopeaa toimitusaikaa. Lisäksi tutkimuksen mukaan Avecor Oy:n asiakaspalvelu on erinomaista. Asiakkaat kehuivat yrityksen henkilökunnan ammattitaitoa ja ystävällisyyttä sekä sitä, että he saivat aina tarvitsemansa avun ja tuen.

Tutkimuksen perusteella asiakkaat suosittelisivat Avecor Oy:tä muillekin yrityksille ja organisaatioille liikelahjojen hankintaan. He kokivat, että Avecor Oy on luotettava ja ammattitaitoinen kumppani, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita ja palveluita. 

Avecor Oy haluaa kiittää kaikkia tutkimukseen osallistuneita asiakkaita ja lupaa jatkossakin kehittää palveluitaan ja tuotteitaan asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi. 

Panostamme kotimaisiin ja ekologisiin tuotteisiin

Tutkimuksen perusteella Avecor Oy on ottanut huomioon asiakkaidensa toiveet ja panostaa jatkossa entistä enemmän kotimaisiin ja ekologisiin liikelahjatuotteisiin. Tämä on vastaus kasvavaan ympäristötietoisuuteen, joka heijastuu myös liikelahjojen valintakriteereihin. Avecor Oy on ottanut tavoitteekseen tarjota asiakkailleen ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja ja edistää kestävää kehitystä omassa toiminnassaan. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten tuottajien ja valmistajien kanssa, jotta pystyy tarjoamaan laadukkaita kotimaisia tuotteita asiakkailleen.

Lisäksi Avecor Oy pyrkii vähentämään toimintansa ympäristövaikutuksia muun muassa energiatehokkuuden parantamisen, jätteen vähentämisen ja kierrätyksen avulla. Yrityksen tavoitteena on olla vastuullinen ja kestävän kehityksen edelläkävijä liikelahjojen alalla.

AsiakastyytyväisyysEkologisuusKotimaisuus